Web

SEO Optimizacija

Seo optimizacija

Što je SEO optimizacija?

Optimizacija web stranica (Search Engine Optimization) sastoji se od niza strategija čiji je krajnji cilj postizanje što bolje pozicije u rezultatima pretraživanja Vaše web stranice po određenim ključnim riječima na tražilicama što konkretno povećava broj ciljanih posjetitelja na Vašu web stranicu.

Što je veći broj ciljanih posjetitelja na Vašu web stranicu naravno veća je šansa da posjetitelj postane klijent. Najbolji i najjeftiniji način da dođete do novih klijenata odnosno ostvarite profit je kroz optimizaciju.

Želite da Vaša Web stranica bude ispred konkurencije u rezultatima pretraživanja na Google-u? Te saznati zašto pronalazite Vaše konkurente, a ne možete pronaći svoju web stranicu za pojam koji upisuju Vaši potencijalni kupci? Prvi korak prema uspjehu je besplatna SEO analiza, molimo zatražite neobvezujuću ponudu.

SEO je dugoročan posao i rezultati ne dolaze preko noći. Tražilicama treba nekoliko mjeseci da bi uočile promjene koje smo napravili na Vašim Web stranicama i da bi Vašu stranicu za to nagradile boljom pozicijom.

Koliko će Vas koštati optimizacija za tražilice? Da bi mogli dati procjenu cijene optimizacije za Vašu Web stranicu morate nas kontaktirati jer svaka Web stranica je specifična i cijena ovisi o brojnim faktorima unastavku nekolik okvirnih cijena.

Cijene SEO optimizacije

Optimizacija stranice za 1 ključnu riječ, analiza konkurentata, link building… Ukoliko SEO PRO Optimizaciju naručite odmah prilikom izrade web stranice, za navedenu cijenu izvršiti ćemo optimizaciju za 2 ključne riječi.
CIJENA od 250 € + PDV  , za Web shopove od 350 € + PDV

SEO - Pro optimizacija

SEO Optimizacija

U nastavku možete pronaći informacije o okvirnim cijenama naših usluga, a s obzirom da je svaki projekt specifičan za više detalja o točnoj cijeni molimo da nas kontaktirate.

Our purpose is to build solutions that remove barriers preventing people from doing their best work.

Melbourne, Australia
(Sat - Thursday)
(10am - 05 pm)