ODRŽAVANJE

Sustav na kojima su bazirane web stranice (WordPress), redovito dobivaju nove verzije u kojima se dodaju nove značajke i popravljaju razni sigurnosni problemi. Tehničko održavanje služi za poboljšanje stabilnosti kao i za zaštitu web stranice od virusa i ostalog zloćudnog softvera. Ova usluga uključuje ažuriranje sustava na najnoviju verziju softvera, backup sadržaja i baze podataka, ažuriranje tema i dodataka (plugina).
CIJENA 100 Kn + PDV/SAT

AŽURIRANJE

Za naše klijente koji nemaju vremena ili potrebu samostalno ažurirati sadržaje svoje web stranice u ponudi imamo mogućnost ažuriranja sadržaja. Usluga obuhvaća promjene teksta, unos fotografija te prilagodbu slika, izmjene cijena, MS Word, MS Excell, PDF dokumenti i video sadržaj…. Minimalna cijena koju zaračunavamo je pola satnice po izmjeni ili stvarno utrošeno vrijeme.
CIJENA 100 Kn + PDV/SAT

AŽURIRANJE PRETPLATA

Podrazumijeva izmjenu sadržaja, tekstova i slika na postojećim web stranicama. Do 10 ažuriranja tijekom godine dana s ukupnim maksimalnim trajanjem od 4 sata. Plaća se jednokratno i vrijedi maksimalno 12 mjeseci.
CIJENA 350 Kn + PDV