Web stranice izrađujemo u CMS sustavu s kojim imate mogućnost samostalnog ažuriranja web stranice

CMS sustav (eng. content management system) je sustav upravljavanja sadržajem uz koji korisnik može samostalno mijenjati i dodavati novi sadržaj web stranica bez potrebe za dodatnim programima i bez potrebe učenja programskih jezika. Dobivaju se pristupni podaci za pozadinsko sučelje gdje se mogu dodavati nove slike, tekst, stranice i vršiti izmjene postojećeg teksta ili slika.

Najčešće ih odabiru klijenti koji će samostalno ažurirati sadržaj te klijenti koji žele više funkcionalnosti ili namjeravaju u budućnosti nadograđivati funkcionalnosti na web stranici.

DETALJNIJE

Ažuriranje i održavanje Web stranica

Ažuriranje internet stranica

Za naše klijente koji nemaju vremena ili potrebu samostalno ažurirati sadržaje svoje web stranice u ponudi imamo mogućnost ažuriranja sadržaja. Usluga obuhvaća promjene teksta, unos fotografija te prilagodbu slika, izmjene cijena, MS Word, MS Excell, PDF dokumenti i video sadržaj…

Održavanje web stranica

Sustav na kojima su bazirane web stranice (WordPress), redovito dobivaju nove verzije u kojima se dodaju nove značajke i popravljaju razni sigurnosni problemi. Tehničko održavanje služi za poboljšanje stabilnosti kao i za zaštitu web stranice od virusa i ostalog zloćudnog softvera. Ova usluga uključuje ažuriranje sustava na najnoviju verziju softvera, backup sadržaja i baze podataka, ažuriranje tema i dodataka (plugina)…

DETALJNIJE

SEO Optimizacija

Što je SEO optimizacija?

Optimizacija web stranica (Search Engine Optimization) sastoji se od niza strategija čiji je krajnji cilj postizanje što bolje pozicije u rezultatima pretraživanja Vaše web stranice po određenim ključnim riječima na tražilicama što konkretno povećava broj ciljanih posjetitelja na Vašu web stranicu.

Što je veći broj ciljanih posjetitelja na Vašu web stranicu naravno veća je šansa da posjetitelj postane klijent. Najbolji i najjeftiniji način da dođete do novih klijenata odnosno ostvarite profit je kroz optimizaciju…

DETALJNIJE

Internet marketing

Što je to INTERNET marketing?

To je skup usluga koje dižu popularnost brenda, privlače nove klijente i održavaju komunikaciju s postojećim klijentima. Analizom posjeta na vašoj Web stranici i društvenim mrežama doznajemo tko najbolje reagira na vaš sadržaj i kome se trebate obraćati svojim objavama. Prepoznavanjem vizije brenda i određivanjem kratkoročnih i dugoročnih ciljeva, kreiramo kompletnu strategiju u kojoj osim navedenog koristimo i:

 • SEO – optimizaciju,
 • Google Adwords – Google oglašavanje
 • Google Analytics
 • Facebook oglašavanje,
 • Društvene mreže – Facebook/Instagram/Twitter

Grafički dizajn

Nudimo uslugu izrade inovativnih i kreativnih vizualnih rješenja iz područja grafičkog dizajna i pripreme, od izrade koncepta do završnog izgleda.

 • Izrada vizualnog identiteta tvrtke (dizajn memoranduma, kuverte, posjetnice i pripadnog logotipa.)
 • Dizajn flyera/letka (vršimo uslugu i tiska)
 • Dizajn brošura (vršimo uslugu i tiska)
 • Dizajn cjenika i jelovnike (vršimo uslugu i tiska)
 • Dizajn etiketa (vršimo uslugu i tiska)
 • Promotivni/poslovni pokloni/novogodišnji paketi

Hosting usluga

Najbolji hosting!

Nudimo kvalitetni web hosting vrhunske kvalitete po najpovoljnijim cijenama. Naši serveri nalaze se u Europi i pružaju veliku brzinu očitovanja Vaših web stranica, koristimo moderne tehnologije pružajući veću stabilnost i sigurnost.
Vaša sigurnost i privatnost su naši prioriteti. Imamo tehničke i pravne sustave koje nam omogućavaju zaštitu Vašeg poslovanja i privatnosti.
Naši ljubazni i osposobljeni stručnjaci su uvijek tu za Vas. Biti će nam drago da vam pomoći 24/7, u bilo koje doba dana ili noći. Mi ćemo biti ovdje kada vam je pomoč najpotrebnija!

DETALJNIJE

Prodaja ugostiteljskog programa

Veliki izbor kvalitetnih korica za jelovnike i cjenike

 • NOVO U PONUDI! Korice za jelovnike od drva
 • Korice za jelovnike od visokokvalitetne PVC folije
 • Korice za jelovnike od umjetnog materijala
 • Korice za jelovnike od prave kože
 • Korice za jelovnike od knjigovežnog platna
 • Hotelske i sobne mape
DETALJNIJE

Za sve detalje o našim uslugama stojimo Vam na raspolaganju

Kontaktirajte nas i napišite nam kratki opis Vašeg projekta, javiti ćemo Vam se u što kraćem roku s ponudom

KONTAKTIRAJTE NAS